هوش مصنوعی سازمان غذا و دارو آمریکا توهم میزند
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، سه کارمند اعلام کرده اند السا هنگام عملیات درباره تحقیقاتی که وجود ندارند، دچار توهم شده یا از پژوهشی اشتباه برداشت کرده است. یکی از منابع آگاه مذکور در این باره میگوید: هر چیزی که دوباره کنترل نشود، معتبر نیست. این هوش مصنوعی به طور حتم توهم میزند که برای ابزاری که قرار است فرایند بررسی کلینیکی را تسریع و به ایجاد تصمیمهای درست کمک کند، چندان ایده آل نیست.
به نظر میرسد مدیران سازمان غذا و دارو آمریکا نسبت به مشکلات احتمالی السا بی تفاوت هستند. مارتی ماکاری کمیسیونر سازمان غذا و دارو آمریکا در این باره میگوید: من تابه حال درباره این نگرانیهای خاص چیزی نشنیده ام. او همچنین تاکید کرد استفاده از السا و شرکت در آموزش برای استفاده از آن در سازمان مذکور اختیاری است.
جالب آنکه تحقیق مذکور درباره اختلالات هوش مصنوعی سازمان غذا و دارو آمریکا که توسط شبکه خبری سی ان ان انجام شده با معرفی «برنامه اقدام هوش مصنوعی» کاخ سفید همزمان است. این برنامه، توسعه هوش مصنوعی را بهعنوان یک رقابت فناورانه مشابه جنگ تسلیحاتی توصیف میکند که آمریکا باید به هر قیمتی در آن پیروز شود. همچنین، این برنامه طرحهایی برای حذف موانع قانونی و مقررات دستوپاگیر در این حوزه ارائه داده است.
این طرح همچنین خواستار آن شده که هوش مصنوعی فاقد سوگیری ایدئولوژیک باشد. بهعبارت دیگر، فقط از سوگیریهای دولت فعلی پیروی کند، از جمله حذف هرگونه اشاره به تغییرات اقلیمی، اطلاعات نادرست، و تلاشهای مربوط به تنوع، برابری و شمول (DEI).
با توجه به اینکه هر سه موضوع یاد شده تأثیر مستند و مشخصی بر سلامت عمومی دارند، توانایی ابزارهایی مانند “السا” برای ارائه فواید واقعی به سازمان غذا و دارو آمریکا و بیماران آمریکایی به طور فزایندهای با تردید روبرو است.
منبع خبرگزاری مهر