تلاش برای کاهش ناترازیها در کشور
سید ستار هاشمی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در حاشیه جلسه شورای اداری مازندران در ساری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: باتری سایتهای ارتباطی در همه جای جهان کارکرد محافظتی از تجهیزات را دارند و نمیتوانیم روی آنها برای جبران ناترازیها و پیشگیری از قطع شدن فعالیت سایتهای ارتباطی در زمان خاموشیها حساب کنیم.
وزیر ارتباطات افزود: خاموشیهای ناشی از قطعی برق که آسیب زیادی هم به زیرساختهای ارتباطی وارد میکند، با باتریهای موجود در این سایتها قابل پیشگیری و جبران نیست.
وی تصریح کرد: در همه جای جهان باتریهای سایتهای ارتباطی فقط برای محافظت از تجهیزات ارتباطی استفاده میشوند و قرار نیست ناترازی انرژی را جبران کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خاطرنشان کرد: این باتریها به طور میانگین میتوانند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تجهیزات را حفظ کنند و کارکردشان این است که اگر جریان برق وصل نشد تجهیزات را آرام خاموش کنند تا در اثر قطعی ناگهانی برق آسیب وارد نشود.
وی افزود: با این حساب این باتریها نمیتوانند به رفع مشکل ناترازیها کمک کنند و سایتهای ارتباطی را در زمان خاموشیها روشن نگه دارند تا پوشش آنتن و اینترنت همراه برقرار بماند.
هاشمی در بخشی از اظهارات خود به ضرورت اجرای طرح «جینف» در کشور اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از طرحهای بسیار مهم ارتباطی و زیرساختی کشور است که اجرای آن مورد تاکید رئیسجمهور قرار دارد. همان اندازه که داشتن کد ملی اهمیت دارد، این طرح نیز برای معین کردن کد پستی به منظور تعیین هویت املاک به ویژه در استانی مانند مازندران بسیار مهم است.
وزیر ارتباطات با اشاره به ناترازیهای انرژی در کشور گفت: مدیریت مصرف یعنی از هدررفت منابع جلوگیری کنیم و اگر در ارائه خدمتی مانند گاز هدررفتی وجود دارد جلوی آن را بگیریم.
وی ادامه داد: وقتی طرح هویتبخشی به زمین اجرا نشده باشد و کدپستی به صورت استاندارد مورد استفاده نباشد، در پایش مسائل مختلفی مانند مصرف انرژی با چالش مواجه هستیم. به همین دلیل کدپستی مانند کد ملی پراهمیت است.
هاشمی اظهار کرد: اجرای طرح «جینف» آثار و برکات بسیار زیادی دارد و ما این آمادگی را داریم که تمام منابع را برای استانهای مختلف به ویژه مازندران به کار بگیریم تا مازندران به عنوان استانی پیشرو در به نتیجه رسیدن این طرح ملی معرفی شود و الگویی برای سایر استانهای کشور باشد.
وزیر ارتباطات درباره سفرش به مازندران، بیان کرد: در سفر به مازندران تلاش شد به صورت میدانی مشکلات زیرساختی مازندران در حوزه ارتباطات بررسی شود. به همین دلیل استان را به چهار منطقه تقسیم کردیم و معاونان و مدیران وزارتخانه مامور شدند تا در هر منطقه با فرمانداران و مدیران مرتبط نشستهایی به منظور پیگیری چالشهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را انجام دهند.
هاشمی افزود: در این سفر بیش از ۹۸ پروژه ارتباطی در مازندران به ثمر نشست و تقدیم مردم مازندران شد. امیدواریم توفیق داشته باشیم تا بتوانیم به مردم این استان به صورت ویژه خدمت رسانی کنیم. زیرا مازندران استانی برای همه ملت ایران است.
وی افزود: سیال و پویا بودن جمعیت در مازندران یکی از ویژگیهای این استان است. در این زمینه به معاون مربوطه ماموریت دارد که طرح جدیدی برای مازندران پیشبینی کند تا مسائل پیش روی این استان در حوزه ارتباطات و زیرساختهای فناوری اطلاعات پایش شود.
وزیر ارتباطات متذکر شد: وقتی صحبت از جمعیت ۳.۵ میلیونی این استان میکنیم اما شاهد حضور بیش از ۱۵ میلیون گردشگر در این استان هستیم یعنی مازندران میزبان همه ملت ایران است. این نکته مسئولیت ما را برای خدمترسانی سنگینتر میکند. با توجه به ارائه خدمات ملی در مازندران حتما برای افزایش اعتبارات این استان توجه جدی خواهیم داشت.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا