حریم خصوصی کاربران را به سهممان از بازار پیامرسانها نمیفروشیم
به گزارش خبرنگار مهر، وی در این پست نوشت: ماه گذشته فرانسه تصمیم گرفته بود رمزگذاری پیامرسان ها را لغو کند. براساس این قانون که در سنای فرانسه نیز تصویب شد، پیام رسان ها وادار به نصب یک در پشتی برای دسترسی نیروهای پلیس به محتوای کاربران می شدند تا آنها بتوانند پیام های خصوصی افراد را رصد کنند. خوشبختانه مجمع ملی فرانسه این قانون را تصویب نکرد. اما سه روز قبل اداره پلیس ( Paris Police Prefect) دوباره از قانون مذکور حمایت کرده است.
Paris Police Prefect، واحدی از وزارت کشور فرانسه است که پلیس، خدمات اضطراری و خدمات اداری مختلف را به جمعیت شهر پاریس و سه بخش حومه اطراف ارائه می دهد.
اعضای مجمع ملی فرانسه عقلانی رفتار کردند و این قانون را که فرانسه با به نخستین کشوری تبدیل می کرد که حق حریم خصوصی شهروندانش را لغو می کرد، رد کردند این درحالی است که بسیاری از کشورهایی که از دیدگاه اروپائیان فاقد آزادی هستند رمزگذاری را رد نکرده اند. اما چرا؟
دوروف در ادامه نوشته است: زیرا به طور فنی نمی توان تضمین کرد فقط پلیس به این در مخفی دسترسی خواهد داشت به محض ارائه چنین خدمتی افراد دیگر از عوامل خارجی گرفته تا هکرها می توانند از آن سواستفاده کنند. در نتیجه پیام های خصوصی تمام کاربران مطیع قانون به خطر می افتد. هرچند این قانون برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر ارائه شده اما به مقابله با جرم هیچ کمکی نکرده است. حتی اگر اپ های پر طرفدار رمرگذاری شده با نصب یک در پشتی به اطلاعات کاربران تضعیف شوند، مجرمان می توانند از طریق اپ های کوچک تر با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و همین امر ردیابی آنها را به دلیل وجود وی پی ان سخت تر می کند.
بنیانگذار تلگرام با بیان اینکه همانطور که قبلا گفته بودم ترجیح می دهم تلگرام به جای کاهش رمزگذاری، ایجاد درپشتی و نقض حقوق بشر از بازار خارج شود، نوشت: برخلاف رقبایمان ما حریم خصوصی کاربران را با سهم مان از بازار پیام رسان ها معاوضه نمی کنیم.
تلگرام طی تاریخچه فعالیت ۱۲ ساله خود هیچ گاه پیام های خصوصی کاربران را افشا نکرده است. تلگرام طبق قانون سرویس های دیجیتال اتحادیه اروپا، در صورت ارائه دستور دادگاه، هرگونه آی پی آدرس و شماره تماس مظنونین جنایی و نه پیام ها را فاش می کند.
منبع خبرگزاری مهر